Rope Service - produkter

Vores tovværkslager

SORTIMENT

Rope Service tilbyder Gottifredi Maffioli's højkvalitets tovværk til både i alle størrelser. Vi hjælper vores kunder med at vælge de bedste materialer, og desuden tilbyder vi komplet splejsnings- og installationsservice. På denne måde køber du ikke bare et stykke tovværk - du er direkte klar til kapsejlads med et nyt fald eller skøde, tilpasset din båd.

Udover tovværk tilbyder vi en lang række andre produkter til dæk og rig. For eksempel blokke og skødespil fra Harken, aflastere fra Spinlock, og sjækler fra Wichard & Tylaska.

Gottifredi Maffioli

Gottifredi Maffioli er ledende producent af tovværk i verdensklasse. De har et bredt sortiment der dækker alt fra joller til America's Cup- og Volvo Ocean Race-både.

Se vores sortiment og priser her: Maffioli-priser

Harken

Harken producerer virkelig god udrustning til alle sejlbåde. Få de bedste kugleleje-blokke, skødespil, frølår, skødeskinner og rulleforstag.

Se vores priser her: Harken-priser

Spinlock

Udgangspunktet for rigtig sejltrim er korrekt faldspænding. Med aflastere fra Spinlock sikrer du et godt greb og giver et smidigt slip. Spinlock-aflastere findes til alle faldstørrelser, fra 2mm til superyacht.

Spinlock-priser