Rope Service Finland - DK

Rope Service - din specialist i tovværk

test image

VIRKSOMHEDEN

Rope Service er en dansk virksomhed baseret i Vejle. Vi tilbyder højkvalitets tovværk fra Gottifredi Maffioli, og komplet splejsningsservice. Uanset om du sejler jolle eller kølbåde, cruising eller kapsejlrace, så har vi noget til dig!

Vi har ikke nogen butik du kan besøge - i stedet kommer vi til dig. Bare kontakt os, så kommer vi og kigger på din båd. På denne måde skal du heller ikke tænke over at have alle mål og specifikationer færdige.

Foruden Maffioli-tovværk, tilbyder vi også en lang række øvrige produkter til din båd. Vi haver for eksempel blokke og skødespil fra Harken, aflastere fra Spinlock og sjækler fra Wichard og Tylaska.

SÆRLIGT TILPASSET TIL DIN BÅD

Hver båd er unik, og hver rig og dæk skal have sine egne løsninger. Derfor kommer vi gerne og kigger på din båd - for at sikre at du får den bedst mulige løsning! Vi har et kæmpe udvalg af højkvalitets produkter, og med vores splejsningsservice sikrer du at du altid får skøder, fald og kontrolliner skræddersyede til netop din båd.

Og hvis du allerede ved hvad du vil have, og kender alle mål, så kan du bare sende os en mail eller give os et opkald så sender vi et godt tilbud.

NEM LEVERANCE

Efter vi sammen har kigget på hvad du har brug for, giver vi dig et uforpligtende tilbud. Når du bekræfter tilbudet, bestiller vi produkterne og splejser dine nye tovværk.

Typisk leveringstid er 1-2 uger fra bestilling, men hvis det haster kan vi oftest levere på 1-2 arbejdsdage.

GARANTI FOR TOP KVALITET

Din tilfredshed er vigtig for os, og derfor indgår der altid fuld garanti på vores arbejde.

Vores mærken

I samarbejde med